Blog
  • 02-12-2022

          💙Ziua internațională a voluntariatului, sărbătorită anual pe data de 5 Decembrie, ne aduce împreună pe toți, pentru a ne aminti de tot binele pe care l-am realizat împreună în tot acest timp, în care platforma Voluntariat Brașov a existat. Câteva dintre obiectivele pe care voluntariatul le are la nivel global, sunt reprezentate de eradicarea sărăciei, stoparea foametei, asigurarea unei vieți sănătoase și a unei stări de bine pentru toți oamenii, oferirea unei educații de calitate pentru toate categoriile de vârstă, obținerea egalității de gen și multe altele, precum accesul la energie accesibilă și fiabilă, lupta împotriva schimbărilor climatice, combaterea deșertificărilor etc. 

          💙Cu ocazia acestei zile, dorim să le mulțumim în parte tuturor ONG-urilor, instituțiilor publice, organizațiilor de cult, companiilor și patronatelor, datorită cărora toate evenimentele de voluntariat de pe platforma din mediul online Voluntariat Brașov au fost posibile. Astfel, dorim să le oferim mulțumiri călduroase:

         Agenției Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Brașov (@metropolabv), pentru evenimentul „Înscrieri Coordonatori”, prin intermediul căruia tinerilor le este oferită posibilitate de a se dezvolta în viitoarele lor cariere, ajungând să devină lideri bine pregătiți, cu valori clare, care își doresc un viitor mai luminos; pentru evenimentul „VolStudent”, prin care viitorii coordonatori ai platformei au avut ocazia de a discuta cu studenții Universității Transilvania, pentru a le explica avantajele aderării la Platforma Voluntariat Brașov; pentru evenimentul „Voluntari- Vibes Community Fest”, prin intermediul căruia a luat start o nouă tradiție în Brașov, cea a unui festival care sărbătorește existența platformei Voluntariat Brașov cu voie bună, muzică și distracție; pentru evenimentele „Generația Tech” și  „Generația Tech- ediția a II-a”, prin care au fost oferite peste 1400 de burse pentru tineri, cu vârsta de minim 16 ani, care și-au dorit să dobândească skill-uri digitale și în domeniul IT; pentru evenimentul „Workshop - Careforest”, prin care  participanților le-a fost oferită posibilitatea de a dobândi informații cu privire la păduri și la impactul schimbărilor climatice asupra acestora, accentul fiind pus asupra incendiilor forestiere; pentru evenimentul „ProPark Adventure Race Family & Friends”, prin care a fost propus un traseu accesibil familiilor care au copii sau grupurilor de prieteni, fiind desfășurat în ariile protejate situate în interiorul municipiului Brașov; pentru evenimentul „Grădina urbană”, prin intermediul căruia a fost organizată o sesiune de sădire a unor plante aromatice, în ghivece ce fac parte dintr-o grădină urbană, ce are funcția de mobilier urban modular; pentru evenimentul „Food Wave Camp Brașov”, prin care tinerii au învățat despre problemele climatice și despre felul în care risipa alimentară poate fi stopată; pentru evenimentul „Ședință ONG-uri - 18.03.2022”, prin intermediul căruia 37 de ONG-uri au discutat despre dezvoltarea platformei VoluntarBV.ro; pentru evenimentul „Food Wave Street Action”, prin intermediul căruia a fost realizat un eveniment stradal ce a cuprins diferite ateliere interesante și atractive; pentru evenimentul „Lansare Platformă + Târg de Ong-uri”, prin care a avut loc lansarea oficială a platformei.

          Asociației Școala de Valori (@myndself_hub), pentru evenimentul „Proiect educațional Myndself”, prin care liceenii claselor a X-a, a XI-a și a XII-a, sunt învățați skilluri noi extrem de folositoare în viață și pentru viitorul job, prin echiparea acestora cu hard skill și soft skills, prin crearea de contexte în care să se dezvolte.

         Asociației Educația Te salvează, pentru evenimentul „Plantează un copac, pantează o viață!”, prin care zona CATTIA, cartierul Bartolomeu, a fost împădurită cu 170 de copac, astfel ajutând la refacerea plămânului natural al Brașovului.

         Aparte SRL (@the_island_film), pentru evenimentul „În Căutarea Paradisului A.R.”, prin intermediul căruia realitatea augmentată a fost adusă în fața brașovenilor, aceștia dezvoltându-și cultura în materie de lumea artei.

          Ordinului Arhitecților Români Filiala Teritorială Bv-Cv-Hr, pentru evenimentul „Bienala [arhitectura.6]”, prin care informații cu privire la proiecte câștigătoare a unui concurs de arhitectură, au putut fi descoperite de către toți brașovenii în Parcul Central. 

          Companiei de evenimente Zurli SRL (@gasca_zurli), pentru evenimentul „Spectacol Superpietonii”, prin care micuții au fost învățați regulile de circulație, cu ajutorul melodiilor consacrate ale formației pentru copii.

        Asociației Club Sportiv Auto Blic, pentru evenimentul ,,Raliul Brașovului 51”, prin intermediul căruia brașovenii pasionați de mașini s-au putut delecta cu vizionarea curselor.

         Academic art events, pentru evenimentul cultural „Fila Fest Piața Sfatului”, prin intermediul căruia brașovenii au avut ocazia de a-și mângâia auzul cu muzica magică a filarmonicilor din Ploiești, Vâlcea și Pitești

          Royal Compass (@royal.compass), pentru evenimentul „Up to Postăvaru 9-11 Septembrie”, prin care sportul a fost încurajat, astfel încât pasionații de sporturi ce includ bicicleta să se poată distra în competiții.

          Asociației Flava Sports (@urbaniada.ro), pentru evenimentul „Urbaniada.ro”, prin care sportul și arta urbană au format o simbioză perfectă sub muntele Tâmpa.

       Run Transylvania, pentru evenimentul „Râșnov Medieval Run”, prin intermediul căruia sportul a fost încurajat, printr-o cursă de alergare montană.

          Fundației Hera, pentru evenimentul „AFECT- Festival imperfect”, prin care au fost promovate filme, spectacole, și conferința care au abordat domeniul amplu al psihologiei și psihoterapiei.

          BertaLand, pentru evenimentul „Cross „Casa Bună Sânpetru””, prin care alergătorii au strâns bani pentru copii din Sânpetru ai Casei Bune.

           Interact Club Brașov (@interact.brasov), pentru evenimentul „Bac2Party”, prin care invitatul special Yny Sebi a adus un zâmbet pe chipurile adolescenților exaltați, știind că unul dintre idolii lor se află în fața lor, cântând.

           Propark- Fundația pentru Arii Protejate (@propark.arii.protejate), pentru evenimentul „Făgăraș Fest”, prin intermediul căruia a luat naștere un festival comunitar verde, fiind o invitație pentru a aduce oamenii împreună ca susținători ai Munților Făgăraș și al ariilor protejate din România.

          Clubului Sportiv Babarunca, pentru evenimentul „Roza Vânturilor”, prin care sportul a fost încurajat, pentru toate grupele de vârstă.

          Asociației Libris Cultural  (@libris.ro), pentru evenimentul „LibFest”, prin intermediul căruia a fost organizat cel mai mare târg de carte din Brașov, cauzele umanitare aflându-se în comuniune cu literatura.

          Federației Română de Ski Biatlon, pentru evenimentul „Etapa de Cupă Mondială la Sărituri cu Schiurile”, prin care România a găzduit în județul Brașov, etapa din  Cupa Mondială de vară- Grand Prix la sărituri cu schiurile.

          Filarmonicii Brașov (@FilarmonicaBrasov), pentru evenimentul „Tuesday’s Jazz cu Sorina Rotaru | Open Your Wings”, prin care muzica Jazz le-a oferit aripi ascultătorilor acesteia.

          Casei de Cultură a Municipiului Codlea, pentru evenimentul „Zilele Municipiului Codlea - Kronfest - 2022”, prin care orașul de la poalele Măgurii a îmbrăcat straie de sărbătoare; pentru „Ecologizare trasee turistice de la Măgura Codlei”, prin intermediul căruia a avut loc o acțiune de ecologizare a traseelor turistice de pe muntele Măgura Codlei.

         Centrului Multicultural al Universității Transilvania din Brașov (@centrulmulticultural), pentru evenimentul „Gabriela Bodin - Pavilionul”. prin care voluntarii au trebuit să ofere informații cu privire la expoziția artistică.

          Cetății Feldioara (@cetateafeldioara), pentru evenimentul „Ghid voluntar în vacanța de vară la Cetatea Feldioara”, prin care voluntarii doritori au putut învăța skill-uri cu privire la comunicarea cu publicul, dar și informații prețioase în ceea ce privește istoria cetății; pentru evenimentul „Noaptea Muzeelor la Cetatea Feldioara”, prin intermediul căruia Cetatea Feldioara și-a deschis larg porțile pentru toate persoanele doritoare să descopere frumusețile ascunse ale cetății.

         Direcției de Asistență Socială Brașov, pentru evenimentul „Marșul păcii”, scopul acestuia fiind de a milita pentru pace, solidaritate, coeziune socială și nondiscriminare.

          Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului, pentru evenimentul „Noaptea Muzeelor 2022 la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului”, prin intermediul căruia brașovenii au putut vizita gratuit timp de o noapte frumusețile artei urbane.

          Muzeului de Artă Brașov, pentru evenimentul „Voluntar pentru noua expoziție a Muzeului de Artă Brașov”, prin care voluntarii au putut explora frumusețea culturii române; pentru evenimentul „Noaptea Muzeelor la Muzeul de Artă Brașov”, prin intermediul căruia Brașovenii au putut în mod gratuit să-și încânte atât privirile, cât și mințile, cu tablourile superbe din Muzeul de Artă.

          Muzeului Județean de Istorie Brașov, pentru evenimentele „Expoziție CAN for Balkans”și „Festivalul Internațional de Benzi Desenate Istorice Brașov”, prin intermediul cărora istoria a fost prezentată într-o manieră nonformală, cu ajutorul benzilor desenate; pentru evenimentele „Bastionul Artiștilor 2022”, prin care arta a oferit seri de neuitat brașovenilor; pentru evenimentul „Noaptea Muzeelor la Casa Sfatului”, pentru oferirea posibilității de a explora cultura străveche a Brașovului. 

          Muzeului Bisericii Sf. Nicolae - Prima Școală Românească, pentru evenimentul „Noaptea Muzeelor 2022 - Prima Școală Românească”, prin intermediul căruia toți cetățenii s-au putut bucura de vizitarea unuia dintre cele mai reprezentative monumente culturale din România.

          Muzeului Tradițiilor Codlene, pentru evenimentul „Noaptea Muzeeor 2022”, prin care brașovenii au putut învăța mai multe despre tradițiile specifice zonei Codlea.

          Bibliotecii Județene Brașov (@bibliotecajudeteanabrasov), pentru evenimentul „Tidal Wave - Fortăreața Ploiești”, prin intermediul căruia a avut loc lansarea unei bande desenate.

          Muzeului „Casa Mureșenilor” Brașov, pentru evenimentul „Sâmbăta la Mureșeni”, prin care tinerii voluntari au putut să-și dezvolte cultura în domeniul artei și al istoriei, ajutând în același timp la împărtășirea acestora pentru ceilalți membrii ai comunității; pentru evenimentul „Noaptea Muzeelor 2022”, prin intermediul căruia brașovenii s-au bucurat de experiența inedită a exponatelor din muzeu.

         Grădinii Zoologice Brașov, pentru evenimentul „Ziua Internațională a Copilului la ZOO”, prin care cei micuți au avut ocazia de a realiza o călătorie în magnifica lume a animalelor.

          Primăriei Municipiul Brașov (@primaria_municipiului_brasov), pentru evenimentul ,,Banca de Cultură Apollonia”, prin care cultura brașoveană va avea parte de o revitalizare, având loc evenimente muzicale, lansări de carte, vernisaje, prezentări de expoziții și momente artistice oferite de către actori; pentru evenimentul „Conferința Internațională EDU.DUAL- Strategii și parteneriate”, prin intermediul căruia evoluțiile din mediul educației profesionale au fost prezentate persoanelor interesate de acest subiect, prezentările fiind realizate de către persoane acreditate în domeniu; pentru evenimentele „Ambasadori ai Forumului Orașelor Verzi” și „Forumul Orașelor Verzi 2022”, prin care ecologizarea și traiul prietenos cu mediul au fost discutate în cadrul conferințelor, dar realizând și exemple de bună practică în Brașov; pentru evenimentul „Centrul comunitar CATTIA - Săptămâna 6-12 mai”, prin intermediul căruia refugiați veniți în România din pricina războiului din Ucraina, au avut parte de un spațiu în care au avut la dispoziție paturile, hainele și alimentele necesare.

         Izvor FEST, pentru evenimentul „Izvor Fest - Ediția 2”, prin care distracția pe ritmuri de dans a încântat pentru o noapte cetățenii din cartierul Izvor. 

          BD events, pentru evenimentul „Zilele orașului Ghimbav 2022”, prin intermediul căruia ghimbăvenii s-au putut distra pe muzica celor de la The Motans, Spike, Inna, Moza Kaliza, Minelli și a multor alți artiști.

          Maurer imobiliare, pentru evenimentul „Orășelul copiilor- Avantgarden 3”, prin intermediul căruia zâmbetele copiilor au luminat întreg cartierul Avantgarden, în timp ce se distrau cu jocurile puse la dispoziție.

         Spălătoriei Verde SRL, pentru evenimentul „X M.A.N. România 2022 Râșnov”, prin intermediul căruia au fost sărbătoriți 10 ani de prietenie pe motoare.

          Rockstadt Music Halle S.R.L. (@rockstadt.club), pentru evenimentul „Concert Hooverphonic”, prin intermediul căruia muzica a răsunat la Kruhnen Musik Halle.

          Muzeului Amintirilor din Comunism (@muzeulamintirilordincomunism), pentru evenimentul „Promovarea Muzeului Amintirilor din Comunism”, prin care s-a dat sfoară-n Brașov despre existența muzeului, care aduce în prim plan o realitate istorică, ce nu a încetat să existe până recent; pentru evenimentul „Ziua copilului la Muzeul Amintirilor din Comunism”, prin intermediul căreia cei micuți au putut învăța despre jucăriile din trecutul României, în perioada comunismului; pentru evenimentul „Noaptea albă a muzeelor”, prin care toate persoanele doritoare, indiferent de venitul lor, au putut afla informații despre conducerea comunistă ce a existat în România până la data de 22 Decembrie 1989.

          Centrului de Integrare pentru Migranți Brașov (ARPCPS), pentru evenimentele „Centrul de primire pentru refugiații din Ucraina”, prin intermediul căruia refugiații din Ucraina au avut la dispoziție un spațiu în care să poată dormi și locui, haine și alimente, astfel încât să fie ajutați să treacă peste tragedia prin care au trecut.

          Asociației Culturale Fanzin, pentru evenimentul „Magia Filmelor la Cinema Astra”, prin care pe parcursul întregii luni decembrie, sunt difuzate filme titrate, care au avut un impact asupra mentalului colectiv al lumii de astăzi; pentru evenimentele „Dracula Film Festival 2021” și „Dracula Film Festival 2022”, prin intermediul cărora filmele specifice perioadei de Halloween au fost difuzate publicului larg; pentru evenimentele „Brașov Jazz & Blues Festival” și „Brașov Jazz & Blues Festival, ed. a X-a 2022”, prin care muzica Jazz și cea Blues, alături de proiecții de filme și jocuri pentru copii, au adus un strop de culoare în viețile Brașovenilor care au participat la eveniment; pentru evenimentul „Săptămâna Comediei, ed. a IX-a, 2022”, prin care teatrul și film au interferat cu viețile brașovenilor timp de o săptămână întreagă, producând râsete și o stare de bine.

          HOSPICE Casa Speranței (@hospice_casa_sperantei), pentru evenimentul „Luna Florii de Colț”, pentru faptul că prin strângerile lor de fonduri, ajută o mulțime de oameni pentru care soarta nu a fost una blândă; pentru evenimentul „Ești curios cum se desfășoară o campanie de strângere de fonduri?”, prin care voluntarii au avut ocazia să învețe cum se strâng fondurile unei campanii cu scop umanitar; pentru evenimentul „Crosul Alergă TU pentru EI”, prin care s-a alergat pentru cei 30 de ani de speranță dăruiți pacienților ingrijiti de Hospice Casa Speranței, care înfruntă boli incurabile; pentru evenimentul „Îți oferim ocazia să faci din dezvoltarea TA prilej de fapte bune!”, prin intermediul căruia voluntarii au fost formați în domeniul strângerii de fonduri; pentru evenimentul „Atelier de creație - Fire de speranță”, prin care cei pasionați de confecționarea de produse handmade și de participarea în actele de voluntariat, au putut îmbina utilul cu plăcutul; pentru evenimentul „Vrei să faci din dezvoltarea ta personală prilej de fapte bune?”, prin care care pacienții adulți și copii diagnosticați cu o boală incurabilă au putut beneficia de îngrijirea gratuită a lor.

          Kastel (@kastel.youth), pentru evenimentul ,,HappyBox”, prin intermediul căruia micuții vor avea ocazia să îl ajute pe Moș Crăciun în a le aduce un zâmbet pe buzele copiilor ce provin din familii defavorizate; pentru evenimentul ,,Colecta alimentară de Crăciun”, prin intermediul căruia oamenii cu suflet mare aleg să doneze alimente neperisabile, spre a fi luate în primire de cei ce au nevoie de ele; pentru „Festivalul „Comoara Munților””, prin care cultura, educația și sportul au fost răspândite în Piața Sfatului, Sala Patria, strada Tiberiu Brăticeanu și Centrul de Agrement Poiana Brașov; pentru evenimentul „Festival „Bucurie în mișcare””, prin intermediul căreia sportul a fost încurajat, existând toate categoriile de sport la care poți adera ca profesionist sau amator.

          Asociației pentru Persoane cu Dizabilități Fizice Sf. Haralambie (@sfharalmbieapdf), pentru evenimentul „Verticalizator pentru cei în scaun cu rotile”, prin care persoanele cu un handicap locomotor primesc șansa de a avea parte de o viață mai ușoară, în care mișcarea să fie realizată într-un mod mai propice traiului de zi cu zi; pentru evenimentul „Participare Flashmob #FiiActiv”, prin care persoanele cu dizabilități au dansat pe ritmuri antrenante în Piața Sfatului, astfel arătând întregii lumi că nimic nu este imposibil în această lume; pentru evenimentul „#FiiActiv”, prin care persoane cu dizabilități au participat la o mulțime de activități recreaționale, precum baschet, handbal și dansuri; pentru evenimentul „No barriers”, prin intermediul căruia a avut loc o competiție adaptată pentru persoane cu dizabilități, cu probe amuzante pentru sportivii amatori.

          Asociației Culturale Artessentia, pentru evenimentul „BIENALA ALBASTRĂ - Bienala Internațională de Arte Vizuale Brașov 2021 - ESSENTIA”, prin care creativitatea exprimată cu ajutorul artei vizuale, a fost stimulată la nivel local, zonal, național și internațional.

          Asociației Plogging pentru România, pentru evenimentul „Wellfest”, prin intermediul căruia refugiații ucraineni au putut avea parte de un festival dedicat lor, din care fondurile strânse s-au întors la ei.

          Asociației Clubul Sportiv 21, pentru evenimentul „Semimaraton Brașov Intersport”, prin intermediul căruia cei pasionați de activități în aer liber și de concursuri sportive, s-a putut bucura de provocări antrenante, care le-au pus atât creierul, cât și corpul la muncă.

          Rotaract Kronstadt Brașov (@rotaract.kronstadt.brasov), pentru evenimentul „Rotaract Kronstadt recrutează!”, prin care le-a fost oferită posibilitatea majorilor să se alăture acestei organizații, pentru a participa în proiectele lor comunitare; pentru evenimentul „Recrutări Rotaract Brașovia”, prin care persoanele doritoare să se alăture echipei Rotaract au avut această ocazie.

          Pegas Courier SRL, pentru evenimentul ,,Bicicliști electrificați”, prin intermediul căruia echipa Pegas Delivery a donat o sută cincizeci de mese calde pe zi, copiilor proveniți din mediile defavorizate din Râșnov.

         Băncii Regionale pentru Alimente Brașov, pentru evenimentul ,,Colectă Alimentară de Crăciun”, prin care oamenii cu suflet mare aleg să doneze o parte din alimentele neperisabile cumpărate, pentru a fi mai apoi trimise celor mai puțin norocoși; pentru evenimentul „Colecta Alimentară pentru Refugiații Ucrainei”, prin care refugiații au fost ajutați cu alimente, pentru a trece mai ușor peste criza apărută brusc.

         Fundației „Bruno Groning”, pentru evenimentul „Filmul Documentar Fenomenul Bruno Groening”, prin care oamenii au avut ocazia să se apropie de latura lor spirituală, acumulând și un set nou de informații.

         Round table, pentru evenimentul „Bucurie într-o cutie”, prin care copiilor din medii defavorizate le este oferită șansa la a avea un Crăciun mai vesel, prin cadourile ce le sunt oferite.

          Centrului Cultural German Brașov, pentru evenimentul „Voluntari pentru Piesa de teatru în limba germană pentru copii „Kalif Storch” la Centrul Cultural Reduta”, prin intermediul căruia copii au putut să învețe într-o manieră nonformală, distrându-se la frumosul spectacol de teatru; pentru evenimentul „Zilele Filmului German la Brașov 2022”, prin care granițele de limbă au devenit transparente, mesajul transmis de către filme fiind cel primordial.

         Asociației Culturale KunSTadt, pentru evenimentul „Workshop Support| PEOPLE & PLANET: a Common Destiny”, prin care oamenii au fost informați cu privire la criza climatică din momentul actual, și la metodele prin care poate fi oprită; pentru evenimentul „Arte vizuale în Brașov: Cercetare”, prin care arta brașoveană a avut parte de discuții între maeștrii acesteia, astfel încât aceasta să poată triumfa în istoria viitorului; pentru evenimentul „Proiecție film -R.M.N. de Cristi Mungiu”, prin care cinefilii s-au bucurat de vizionarea filmului, dar și de momentul de Q&A cu echipa care a realizat filmul.

          Alpin Film Festival, pentru evenimentul „Alpin Film Festival Ediția 2022”, prin intermediul căruia a avut sorți de izbândă primul festival de film montan din România, având și secțiuni paralele de carte și fotografie; pentru evenimentul „Alpin Film Festival”, prin care filmele au ajuns la înălțimea munților din Brașov.

         Asociației Transilvania Arts & Events, pentru evenimentul „Transilvania Blues Festival - Ediția IV”, prin care muzica blues a încântat atmosfera în clubul Rockstadt. pe parcursul a două seri; pentru evenimentul „Rob Tognoni @ Transilvania Blues Nights”, prin care excepționalul chitarist Rob Tognoni, a ținut un concert excepțional de muzică blues-rock.

         Asociației Clubul Sportiv Handbal Veraflor, pentru evenimentele „Competiția Sportivă Internațională „Veraflor’s Cup” -Ediția nr. 1” ș i  „Veraflor’s Cup ediția nr. 2”, prin intermediul cărora sportul a fost încurajat și în rândul persoanelor cu dizabilități locomotorii. 

          Asociației Ideagora, pentru evenimentul „Schimbă PET-ul cu biletul- Brașov reciclează”, prin care reciclarea a fost încurajată într-o manieră neconvențională, prin prisma faptului că persoanele care aduceau PET-uri pentru a fi reciclate, primeau în schimb bilete de autobuz, pentru transportul în oraș; pentru evenimentul „Anima School la Noaptea Cercetătorilor Europeni”, prin intermediul căruia au realizat un curs de introduce în animație video pentru elevi.

          Fundației Comunitară Brașov, pentru evenimentul „Jocurile Cartierului Răcădău Ediția a II-a”, prin intermediul căruia voia bună și distracția s-au ținut de mână în cartierul Răcădău, sportul fiind încurajat în același timp; pentru evenimentul „Brașov Heroes”, prin care a fost realizată o mare cursă de obstacole pentru membrii comunității.

           ANTARES Science-Fiction & Fantasy Club Brașov, pentru evenimentul „AntaresSFest2022”, prin intermediul căruia au avut loc discuții pe teme climatice, tema evenimentului fiind „Schimbările climatice, sfârșitul omenirii?”.

           AIESEC Brașov, pentru evenimentul „Recrutări AIESEC Brașov”, prin care persoanele doritoare au interacționat cu voluntari internaționali, îmbunătățindu-și skill-urile de comunicare în limba engleză și cele de relaționare cu persoane din culturi diferite.

          Asociației Culturală REF, pentru evenimentul „Rockstadt extreme fest”, prin care a avut loc cel mai mare festival de metal din România și cel mai cunoscut din Europa de Est.

          Interact Krostadt, pentru evenimentul „Rooftop party”, prin intermediul căruia a avut loc ultima petrecere din cadrul Interact Routine ediția a III-a; pentru evenimentul „Party like Mr. & MRs. Smith”, prin care distracția petrecerii i-a făcut pe tineri să socializeze și să se destindă.

          Asociației Amural, pentru evenimentul „Open call - maGma showcase la Racoș”, prin care a fost amenajat mini-festivalul maGma, într-un loc magic din județul Brașov.

          Asociația Culturală ARTBURG, pentru evenimentul „”Premiera filmului Imaculat, prin intermediul căruia cinefilii de pretutindeni s-au putut bucura de vizionarea multipremiatului film românesc.

         Asociației pentru Parteneriat Comunitar Brașov, pentru evenimentul „Design Material informativ”, prin care a fost realizat un design pentru un material informativ, pentru a fi distribuit în Municipiul Săcele, în cadrul proiectului Animale Domestice Hoinare cu și fără stăpân din România; pentru evenimentul „Întâlnire grup de lucru social_Animale domestice hoinare”, prin care a fost organizată o întâlnire online cu organizații de protecția animalelor din toată țara, pentru definirea problematicii animalelor fără stăpân; pentru evenimentul „Redesign material informativ”, prin care a fost realizat designul pentru un material informativ cu privire la Centrul Digital pentru Femei Săcele, Gârcini.

          Asociației PRO Afaceri, pentru evenimentul „Distribuire donații - Gara Brașov”, prin intermediul căruia au fost distribuite donații în Gara Brașov, fiind asigurate produse de bază pentru ucrainenii care tranzitează Brașovul.

         Asociației de Ecoturism din România, pentru evenimentul „Cartarea zonelor cu deșeuri din destinația de ecoturism Zărnești - Piatra Craiului”, prin care a avut loc înregistrarea în aplicația Harta Deșeurilor a zonelor cu gunoaie aruncate la întâmplare.

         Rotary Club Brașov, pentru evenimentul „Dezbatem România!”, prin intermediul căruia tinerii de liceu și-au putut exprima în mod liber gândurile și opiniile, în cea de a noua ediție a turneului național de dezbateri din România.

          Consiliului Județean al Elevilor Brașov (@cje_brasov), pentru evenimentul „Sortare de produse pentru Ucraina”, prin care Comunitatea Evreiască din Brașov a solicitat ajutorul voluntarilor doritori să se implice în sortarea alimentelor strânse pentru refugiații ucrainei, în cadrul Sinagogii din Brașov; pentru evenimentul „Brașov open - campionat internațional de box”, prin intermediul căruia sportul la nivel profesionist a fost încurajat; pentru evenimentul „Ziua Internațională a Voluntariatului- 5 decembrie 2021”, prin care voluntarii de peste tot au putut sărbători împreună această zi, ziua lor, ziua celor care îi ajută pe cei din jurul lor, fără să aștepte nimic în schimb.

          Consorțiului Cultural Corona, pentru evenimentul „Gala Premiilor în Cultură la Brașov 2021-2022”, prin care cei ce au excelat în domeniul culturii au fost premiați pentru realizările lor extraordinare.

          Asociației EduEvo, pentru evenimentul „Ziua Porților Deschise la EduEvo”, prin care liceeni cu inițiativă, vorbitori de limba germană, au fost invitați să se alăture comunității lor.

         Asociației „O Viață Demnă Împreună”, Brașov, pentru evenimentu „OVD Brașov recrutează!”, prin intermediul căruia persoanele doritoare să lupte pentru drepturile persoanelor vulnerabile, au fost invitate să se alăture asociației.

         SNCRR Brașov, pentru evenimentul „Crucea Roșie Brașov recrutează!”, prin care persoanele cu vârsta de peste șaisprezece ani au fost invitate să se alăture frumoasei familii Crucea Roșie.

          Asociației Tot Mai Verde, pentru evenimentul „Hai pe 2 roți!”,prin care au fost realizați primii pași pentru cei care nu știau să pedaleze; pentru evenimentul „Parada Bicicletelor”, prin care a avut loc prima paradă a bicicletelor din Brașov.

         Fundației Cărturești, pentru evenimentul „Street Delivery Brașov 2021, Ediția #1”, prin care, timp de trei zile, strada dintre Modarom și Star a devenit pietonală. 

         Asociației Alergăm de Plăcere, pentru evenimentul „Predeal Forest Run”, prin intermediul căruia a fost organizat un eveniment de alergare montană cu 3 probe sugestive.

          Asociației Love And Give, pentru evenimentul „Eveniment Caritabil”, prin care s-a realizat o selecție de haine.

          💙De asemenea, nu putem uita de voluntarii și coordonatorii care au făcut toate aceste evenimente să devină realitate! Vă mulțumim fiecăruia în parte, pentru că datorită determinării, devotamentului, implicării și bunăvoinței dumneavoastră, platforma Voluntariat Brașov nu ar fi putut exista. Sunteți oameni incredibili și meritați întreg respectul și recunoștința noastră! 

 

 

Comentarii