Distribuie:
Innovation Education Lab
6 / 20
Str. Dr. Ion Rațiu nr. 2, Braşov, Braşov
Practica
Finalizat

Dragă Brașovean sau Brașoveancă,

Sunt Adrian de la Innovation Education Lab și te invit să te alături proiectului fYOUture growTH, prin care ne propunem să aducem o mulțime de schimbări pozitive comunității brașovene. Dacă ai între 14 şi 20 de ani, e timpul să-ți folosești energia, creativitatea și pasiunea pentru a face o diferență reală în orașul nostru!

🎯 Ce este fYOUture growTH?

Un proiect cool finanțat de Uniunea Europeană, gândit special pentru a te ajuta să te implici pe bune în comunitate. Ai șansa să îți pui ideile în acțiune, să vorbești cu oamenii care iau decizii importante și să faci orașul mai mișto, în felul în care îl vezi tu mai mişto. Vom face tot felul de activități, de la discuții în grupuri mici până la jocuri unde putem decide cum s-ar cheltui banii în oraș. La finalul anului următor, vom scrie şi aplica proiecte care să aducă schimbări din alea faine oraşului. 3 dintre aceste proiecte vor fi finanţate şi implementate. 

🌱 De ce să te implici?

Fii un influencer al schimbării! Pregătim pentru tine workshopuri și traininguri unde vei învăța cum să fii un lider și să faci schimbări pe bune pentru comunitate.

Gândește-te la viitor! Acesta e orașul unde vei trăi mult timp, poate chiar unde îți vei crește copiii. Dacă te implici acum, pui cărămizi la un viitor mai fain și ai șansa să transformi Braşovul într-un loc în care copiii tăi să crească fericiţi şi susţinuţi de comunitate.

Plus, o să afli lucruri noi! Vei înțelege mai bine cum funcționează Uniunea Europeană și cum să te bagi în treburile politice, la nivel local, dar și european.

🤝 Dăm startul?

Dacă ți-a picat fisa și vrei să te bagi, hai la următoarea noastră întâlnire de info. Acolo îți voi spune tot ce trebuie să știi despre proiect și cum să te implici. E super important să te înscrii pe form, ca să știm câte scaune să aducem, you know... (aici: https://forms.gle/LCyGUGE4mfXiWhrT8 ). Îți vom aproba înscrierea la eveniment doar după ce primim formularul de la tine.

📅 Data: 18.09.2023

🕒 Ora: 18:00 - 20:00

📍 Locația: Innovation Education Lab - Str. Dr. Ion Rațiu nr. 2

Te aștept cu brațele deschise și cu inima plină de speranță. Hai să construim împreună comunitatea pe care ne-o dorim! Dacă ai întrebări între timp, sunt la un mesaj distanță.

Adrian Miu

Project Manager

adrian@innoedulab.eu

Început:

18 septembrie 2023 18:00

Sfârșit:

26 septembrie 2023 00:36


Evenimentul a început


Abilităti:

Leadership (Începător)

Locație