Distribuie:
Kastel
16 / 16
Str. Lotrului, nr.14, Braşov, Braşov
Social
Public

Cei doi câini pe care ne dorim să îi bucurăm sunt Reina, o cățelușă terapeută, și Lucky, un cățeluș salvat. Ambii sunt niște suflețele iubitoare, care își doresc să aibă parte de o plimbare și câteva mângâieri din partea unor voluntari sufletiști. Cei doi îi bucură pe copilașii cu Autism și ADHD de fiecare dată când vin pentru meditațiile de la asociație, aceștia fiind căței terapeuți. 

Alătură-te echipei noastre si cunoaște oameni, care au aceleași valori ca tine. Voluntarii noștri beneficiază de o multitudine de avantaje: training gratuit si formarea de deprinderi utile, mândria de a fi parte activă a comunității, experiență profesională și de viată.

Vei da o mână de ajutor la: 

  • plimbarea câinilor
  • îngrijirea câinilor 

Ca voluntar vei primi :

  • apă pe toată durata activității tale
  • certificat de voluntariat
  • o experiență de neuitat

Ne reîntâlnim în fiecare zi la centrul Kastel  pe strada Lotrului nr 14. Fiecare plimbare durează aproximativ 2 h și este oportunitatea perfectă să te relaxezi, să te conectezi cu natura și să faci exerciții alături de prietenii noștri cu patru lăbuțe.

Nu este necesară experiență anterioară, doar o inimă deschisă și o dragoste pentru câini. Vom oferi toate instrucțiunile necesare.

Dacă ești interesat să te alături, te rog să te înscrii la eveniment. Fie că poți să vii o dată pe săptămână sau în fiecare zi, orice ajutor este extrem de valoros pentru noi. 

Te așteptăm!!

Început:

24 ianuarie 2024 17:18

Sfârșit:

03 martie 2024 20:00


Evenimentul a început


Abilităti:

Social (Începător)

Locație