Distribuie:
Asociația Culturală Artessentia
25 / 150
Centrul Cultural Reduta, Muzeul de Artă, Filarmonica Brașov, Muzeul Casa Mureșenilor, Cetatea Feldioara și altele, Braşov, Braşov
Cultural
Public

! Foarte important de știut este faptul că participarea ca voluntar la eveniment este flexibilă. Poți alege în ce zile ești disponibil să te implici, iar programul e împărțit pe ture.

Ești pasionat de artă, cultură și explorarea temelor complexe ale societății contemporane? Vrei să fii parte dintr-un eveniment cultural deosebit? Atunci te invităm să te alături echipei noastre de voluntari pentru Bienala Albastră 2023!

Ce îți oferim:

  • Experiență culturală și artistică: Vei avea ocazia de a te implica într-un eveniment cultural de amploare, în care vei interacționa cu artiști, curatori și public interesat de artă contemporană.
  • Acces exclusiv: Vei avea acces la expoziții, conferințe și evenimente speciale ale Bienalei, pentru a-ți extinde orizonturile culturale și pentru a te conecta cu personalități din lumea artei.
  • Oportunitate de învățare: Vei învăța mai mult despre oximoroane, arta contemporană și felul în care pot fi utilizate pentru a transmite mesaje puternice și profunde.
  • Certificat de voluntariat: La finalul evenimentului, vei primi un certificat de voluntariat care îți va putea îmbogăți CV-ul și îți va demonstra angajamentul în domeniul cultural.
  • Comunitate și prieteni: Vei face parte dintr-o echipă dedicată de voluntari și vei avea șansa de a-ți dezvolta rețelele de contact în lumea artei și a culturii.

Ce ne dorim de la tine:

  • Angajament și entuziasm: Așteptăm ca voluntarii să fie entuziaști și dedicați evenimentului, gata să ofere sprijin și să contribuie la atmosfera pozitivă a Bienalei.
  • Disponibilitate: Evenimentul se desfășoară pe o perioadă determinată, așa că avem nevoie de voluntari cu disponibilitate pe parcursul perioadei Bienalei.
  • Responsabilitate: Vom avea sarcini diverse, de la asistență în organizarea expozițiilor până la ghidarea vizitatorilor, așa că cerem voluntarilor să fie responsabili și atenți la detalii.
  • Comunicare bună: Abilități bune de comunicare și o atitudine prietenoasă sunt esențiale pentru a interacționa cu vizitatorii și ceilalți membri ai echipei.
  • Interes pentru artă și cultura contemporană: Deși nu este necesară o cunoaștere profundă în acest domeniu, un interes pentru arta contemporană este un avantaj.

Ca voluntar vei primi training în arte vizuale și managementul galeriilor de artă, o șapcă personalizată și un atelier creativ cadou.

Dacă ești interesat să devii voluntar la Bienala Albastră și să explorezi lumea oximoronului alături de noi, te invităm să te alături la acest eveniment!

--------------------------------------------------------------

Locațiile sunt diverse, incluzând: Galeria 9, Muzeul de Artă, Centrul Multicultural al Universității Transilvania, Opera Brașov, Filarmonica Brașov, Curtea interioară a Primăriei Municipiului Brașov, Muzeul Casa Mureșenilor Librăria Cărturești, Muzeul Civilizației Urbane, Centrul Cultural Reduta, Vila Adler, Turnul Alb, Galeria KronArt, Centrul Cultural Apollonia, Cetatea Feldioara, Muzeul Tradițiilor Codlene, Muzeul Țării Făgărașului Valer Literat, Biblioteca Județeană George Barițiu, Galeria Inspiratio, Casa Junilor, Parcul Piața Teatrului Nr. 1, CATTIA.

Bienala Albastră este un eveniment organizat de Asociația Culturală Artessentia, finanțat de Consiliul Județean Brașov și cofinanțat de Primăria Municipiului Braşov.

Început:

01 octombrie 2023 10:00

Sfârșit:

06 noiembrie 2023 09:00


Timp până la confirmarea înscrierii


Abilităti:

Cultural (Începător)

Locație