Cultural
  • 20-11-2021

În data de 05.12.2021, Consiliul Județean al Elevilor Brașov, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, platforma VoluntarBV.ro, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov va organiza un eveniment dedicate Zilei Internaționale a Voluntariatului.

Programul evenimentului are mai multe secțiuni, printre care: ATELIER PENTRU COPII - introducere în lumea voluntariatului; TREASURE HUNT - diferite puncte din oraș care sunt conectate cu ideea de voluntariat; SPECTACOL „YOUTH TAKES OVER" - momente artistice prezentate de artiști și trupe locale; TÂRG DE ONG-URI - activități de promovare, prezentare; ATELIER DE LITERATURĂ - scrisori pentru cei în nevoie și altele; EXPOZIȚIE DE ARTĂ VIZUALĂ și PANEL DISCUSSION.
 
Programul la Centrul Cultural Reduta, duminica 5 decembrie, este urmatorul:
12:00-19:00 Târg ONG (Foaier)
16:00-17:00 Panel Discussion (Sala Mare, Live On-line)
18:00-19:30 Spectacol „Youth Takes Over" (Sala Mare, Live On-line)


Ziua Internațională a Voluntariatului oferă voluntarilor și organizațiilor ocazia de a celebra munca în folosul celorlalți, de a împărtași valorile voluntariatului și de a le promova în cadrul comunităților. Voluntariatul este o componentă de bază a modului de manifestare a societății civile. El transpune în practică cele mai nobile aspirații ale omenirii — dorința (nevoia) de pace, libertate, șanse egale, siguranța și dreptate pentru toți oamenii: „Noi, oamenii avem puterea de a schimba lumea!"
 
Vă invităm să celebrați alături de voluntarii brașoveni Ziua Internațională a Voluntariatului!

Comentarii