Mediu
  • 03-06-2023

👦🏻 Ce este mai frumos decât sărbătorirea zilei de 1 iunie de către cei micuți la ZOO Brașov, locul unde zeci de specii de animăluțe așteaptă să audă exclamările pline de uimire ale vizitatorilor? Copiii cu vârsta sub paisprezece ani și persoanele instituționalizate au avut ocazia să viziteze gratuit grădina zoologică, având ocazia ca în anumite puncte cheie să primească răspunsuri la întrebările lor din parte ambasadorilor ZOO Brașov.

🤓 Cei micuți au putut participa la multe ateliere educaționale susținute de către voluntarii noștri cu memorie ageră, acumulând astfel informații noi pentru cultura lor generală. De asemenea, voluntarii au avut o sarcină foarte importantă, și anume supravegherea copiilor pe întreaga perioadă a evenimentului, astfel încât să fie numai veselie și distracție în jurul acestora.

🤩 Cu toate că un astfel de eveniment implică seriozitate, cu siguranță voluntarii noștri s-au putut întoarce la perioada copilăriei și s-au distrat înconjurați de animale și chicote de fericire!

💙 Dorești și tu să ai parte de astfel de experiențe minunate? Platforma Voluntariat Brașov te așteaptă cu brațele deschise să i te alături!

Comentarii