Cultural
  • 18-06-2023

🎉Weekend de sărbătoare la Brașov: începând de sâmbătă, 10 iunie 2023, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și-a deschis porțile, primind cu brațele deschise peste 50.000 de vizitatori.

🥳 Atât vizitatorii, cât și voluntarii au avut oportunitatea de-a vedea în premieră noul aeroport al României, participând la spectacolele aviatice și cele cu artificii și lasere, expoziții, dar și concerte unice susținute de către Raluka, Olivia Addams, Zdob și Zdub, Ștefan Bănică Jr. și unicul Haddaway!

👏 Mii de aplauze pentru voluntarii devotați și implicați, care s-au ocupat de zonele de acces și parcare, dar și cei care au îndrumat vizitatorii în cel mai modern aeroport, oferindu-le stegulețe și bilete de tip suvenir! Să nu uităm nici de voluntarii de la V.I.P. și Backstage, care au asigurat confortul artiștilor și persoanelor renumite!

🤩 În plus, trebuie să ne arătăm recunoștința și respectul pentru organizatorii acestui eveniment, întrucât au dat dovadă de un profesionalism de cel mai înalt nivel, oferind tuturor un moment istoric în țara noastră!

🤗 Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor întregului eveniment, care ne-au susținut voluntarii, chiar și în cele mai grele momente!

💙 Vrei să ai oportunitatea de a participa la unele dintre cele mai importante evenimente din întreaga Românie? Atunci, echipa Voluntariat Brașov este locul potrivit!

Comentarii