Altele
  • 27-08-2023

Conexiune. Comunitate. Educație.

🥳 Acestea au fost cuvintele-cheie de ieri, de la Vibes Community Fest II, festival ce a marcat 2 ani de la lansarea Platformei Voluntariat Brașov și ce a pus în valoare aducerea împreună a sufletelor tinere, ce doresc dezvoltarea spiritului brașovean.

🤩 Zeci de experiențe au pus zâmbetul pe fețele publicului: de la jocurile copilăriei, la zona de experiențe, unde îți puteai lăsa amprenta cu vopsea UV pe canva, Photo 360, tatuaje fosforescente, zona de relaxare; dar și alte suprize, precum Super Show susținut de Razvan Stroe & Tennebreck , Show-ul de Lasere și Confetti, și nu în ultimul rând, concert Subcarpați .

🏆 Pentru noi, mândria cea mai mare a fost la Gala Voluntariat Brașov, gală ce premiat cei mai implicați voluntari în comunitatea brașoveană: Top 3 Organizații, Top 10 Voluntari, Top 5 Coordonatori și Cel Mai Popular Voluntar! Cheers to you!

👏 Mii de aplauze tuturor voluntarilor care s-au implicat în parcursul acestor doi ani minunați, plini de amintiri frumoase!

Alături de voi am putut construi experiențe de neuitat, pe care le vom păstra în suflet pentru totdeauna, la fel ca un tatuaj temporar cu vopsea fosforescentă, realizat tot de voi în cadrul festivalului.

🙏🏻 Mulțumim sponsorilor pentru premiile oferite câștigătorilor Galei Voluntariat Brașov: AFI Brașov, Fanzin, Buzz Sneaker Station, Conservation Carpathia, Cartofisserie , ClimbHouse.Ro, Cucinino, Dexion Romania, Libris Cultural, Muzeul Amintirilor din Comunism, NALA Natural Cosmetics , Nike, Oktoberfest Romania!

😊 Sperăm ca acest eveniment să vă îndemne să vă implicați și mai mult în comunitate, cel mai simplu mod fiind prin voluntariat.

🫶 Așadar, Voluntariat Brașov este la un click distanță, cu cele mai tari evenimente din țară! Vă așteptăm cu drag!

Comentarii