Cultural
  • 13-04-2023

🙏🏻 Evenimentul Traumă-Memorie-Vindecare a reprezentat o oportunitate excelentă prin intermediul căreia activitățile zilnice au căpătat o latură emoțională, făcându-i pe participanți să-și cunoască mai bine sinele. O parte dintre activitățile evenimentului a fost vernisajul „Un drum cât 100 de vieți", turul ghidat al expoziției, lectură bilingvă cu Sabrina Lück și spectacolul de teatru „Dispariții". De asemenea, participanții la eveniment au putut lua parte la conferința „Destin moștenit" și la activitatea plină de voie bună „Rădăcini puternice". 

📚 Voluntarii noștri, cu siguranță mai împăcați cu sinele după acest eveniment, au trebuit să arate răbdare și înțelegere pe întreg parcursul acestuia. Cu siguranță nu a fost ușor să se ocupe de buna dispoziție a publicului, de oferirea indicațiilor sau de împărțirea pliantelor, dar putem spune că au făcut o treabă minunată! Ba chiar au vândut și cărți, dezvoltându-și astfel și latura de afaceriști. 

💙 Nu-i așa că sună interesant? Îți dorești și tu să participi la evenimente, unde îți poți dezvolta latura emoțională? Atunci Voluntariat Brașov este răspunsul!

 

Comentarii