Social
  • 13-04-2023

✈️ Voluntariat Brașov nu se rezumă doar la granițele României! Începem deja să ne extindem aripile către posibilități globale, cu ajutorul prietenilor de la

@inno_edu_lab. Astfel, coordonatorii platformei noastre vor avea posibilitatea de a se implica în viitoare proiecte Erasmus, acumulând aptitudini noi și cunoștințe din diverse culturi. 

🙋🏻Coordonatorii noștri muncitori și plini de dedicare au jucat diverse joculețe, precum descrierea colegului, rezolvarea unei hărți și realizarea contactului vizual la întâmplare cu unii dintre colegii lor. De asemenea, au trebuit să-și pună cunoștințele de detectiv în aplicare, pentru a-și da seama care este minciuna, în cadrul jocului „Două adevăruri și o minciună”. În final, au primit mai multe informații cu privire la programul Erasmus și au avut parte de o sesiune de întrebări și răspunsuri. 

💙 Te vezi deja în Paris, privind turnul Eiffel, sau în Roma făcând poze Colosseumului? Atunci, alătură-te platformei Voluntariat Brașov și e posibil ca viitorul să îți surâdă!

Comentarii