Social
  • 22-06-2023

📌 Data de 18 iunie a fost una plină de bucurie, deoarece alături de @rotaract.kronstadt.brasov , a avut loc CatrafuSale, mai exact un "yard sale" cu obiecte donate de brașoveni: de la haine second-hand până la jucării și cărți.

✨️ Voluntarii noștri plini de energie au ajutat la pregătirea locului, voia bună fiind resimțită în momentul în care aceștia au cutreierat Livada Poștei pentru răspândirea evenimentului.

👏 Alături de noi au fost și mulți producători locali, precum Polaris Flower Shop, Dena cu eleva ei și, @candlesbyhelen_ , care ne-au ajutat la susținerea cauzei prin achiziționarea unei rampe de îmbarcare în mijloace de transport pentru persoanele cu dizabilități de la Fundația Rafael din Codlea, Brașov. Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat!

🎟 Pe lângă donații, vizitatorii s-au bucurat și de prestații artistice ale talentaților: Cristina Moldovan (interpret nai), Ioana Pomană (interpret chitară), precum și un moment de Stand-up Comedy susținut de Kronstadt Comedy Club.

💙 Vrei și tu să ai parte de astfel de experiențe? Platforma Voluntariat Brașov te așteaptă cu brațele deschise să i te alături!

Comentarii