Cultural
  • 27-05-2024

✨ Noaptea Muzeelor a fost evenimentul care a adus istoria la viață într-o experiență cu totul specială! Sâmbăta trecută, istoria și tehnologia s-au întâlnit, punând în lumină creațiile artiștilor brașoveni.

🌅 Acest eveniment care a propus o călătorie în trecutul medieval al Brașovului, a deschis pentru cetățenii brașoveni povestea unor locații extraordinare, de la zonele turistice din Centrul Istoric, cum ar fi Poarta Ecaterinei, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastioanele Artiștilor, Cetățuia de pe Strajă, Centrul Cultural Apollonia dar și Muzeul De Științe și Muzeul de Urbanism; până la cele din afara municipiului, precum Muzeul Codlei și Cetatea Feldioara!

😁 Voluntarii au fost de mare ajutor la întâmpinarea vizitatorilor, dar nu numai. Aceștia au învățat totodată și informații despre locațiile în care au fost prezenți, astfel reușind să răspundă la toate întrebările primite de la exploratorii muzeelor.

🏰 Totodată, la Cetatea Feldioara, voluntarii s-au putut deghiza în cavaleri, intrând cu adevărat în atmosfera medievală!

💙 Vrei să participi și tu la cele mai importante evenimente culturale ale anului? Atunci haide pe Platforma Voluntariat Brașov!

Comentarii