Cultural
  • 28-03-2024

🤩 Cel mai WILD festival a revenit cu cea de a doua ediție în Poiana Brașov, respectiv în perioada 14-17 martie, aducând înapoi cele două scene mult îndrăgite: Main Stage și G.O.A.T Stage; multe standuri cu mâncare și zone de experiențe pentru toți participanții!

🥳 La Main Stage, mix-urile captivante ale lui Mahmut Orhan, Claptone și Dirty Nano au purtat participanții într-o călătorie muzicală ce i-a făcut să uite de tot ce e în jurul lor!

🤪 În același timp, la G.O.A.T Stage, setul incendiar al lui Chase and Status DJ, energia neobosită a The Hollygood Gang, precum și performanțele memorabile ale lui Puya și Grasu XXL au ridicat atmosfera la cote înalte, creând o experiență de neuitat!

👏 În spatele fiecărui moment magic al festivalului, s-a aflat o echipă incredibilă de voluntari! Un rând de aplauze pentru cei mai #wild voluntari, care s-au ocupat de zonele de Acces, Check-In, Acreditări, Press Center, Partnership, User Experience, dar și cele de Unități de Urgență, aceștia fiind nevoiți să suporte condițiile meteo dure timp de ore în șir și să se asigure că toți participanții intră în zona de festival conform regulamentului.

✨ Mii de mulțumiri întregului Staff pentru oportunitatea și pentru experiențele de neuitat, dar și sponsorilor pentru susținerea necondiționată din timpul festivalului!

💙 Vrei să ai oportunitatea de a participa la unele dintre cele mai mari festivaluri din întreaga Românie? Atunci haide în echipa Voluntariat Brașov!

Comentarii