Altele
  • 22-08-2021

Aici vei cunoaște oameni faini și implicați din comunitatea brașoveană și te vei putea înscrie la evenimentele din următoarea perioadă, având ocazia de a încheia contracte de voluntariat cu organizațiile care activează în sfera ta de interes!
În cadrul evenimentului lansăm platforma VoluntarBv.ro, dezvoltată de Agenția Metropolitană Brașov, care te va conecta la toate oportunitățile de voluntariat din comunitate. Pe scurt, voluntariat inteligent, sistem de bonusare în funcție de implicare, forum pentru consolidarea comunității, bonus shop și multe altele!

Alătură-te acestei inițiative unice la nivel local și național, iar #împreună vom da viață motto-ului nostru:
“Platforma oamenilor implicați”!

Târgul de ONG-uri se va desfășura în 25 August l orele 17-19 l zona Michael Weiss 31 din inima Brașovului.
Avem premii surpriză pentru toți cei care vor opta pentru înscrierea în platformă la data lansării.

Vă așteptăm!

______________________________
Agenția Metropolitană Brașov urmărește promovarea şi susținerea cooperării dintre actori publici, privaţi şi O.N.G.-uri, pentru dezvoltarea durabilă, economică, socială şi culturală a Zonei Metropolitane Braşov. Scopul organizației constă în facilitarea cooperării între comunităţile membre, pentru implementarea în comun a activităţilor şi a politicilor de dezvoltare durabilă (susținerea progresului social, promovarea măsurilor de protecție eficientă a mediului, încurajarea utilizării raționale a resurselor naturale, susținerea creșterii economice).

Comentarii