Altele
  • 27-08-2023

🤩 În cadrul Vibes Community Fest II, a avut loc Gala Voluntariat Brașov, gală ce premiat cei mai implicați voluntari de pe Platforma Voluntariat Brașov.

👏 Mii de aplauze pentru cei mai implicați tineri din comunitatea brașoveană!

🏆 Categoria TOP 3 Organizații 🏆:

🥇 Asociația Culturală REF

🥈 Asociația Brașov Marathon

🥉 Asociația Culturală Fanzin

🏆Categoria TOP 10 Voluntari 🏆:

🥇 Moței Anisia-Maria

🥈 Dumitru Eliza

🥉 Costescu Alexia

4. Forsea Ruxandra

5. Iordache Leonard

6. Uloi Isabella

7. Șoșu Cristina

8. Manea Miruna

9. Popa Alexandra

10. George Cristian

🏆Categoria TOP 5 Coordonatori🏆:

🥇 Moței Anisia-Maria

🥈 Grama Stelian

🥉 Dumitru Eliza

4. Petre Florin

5. Fichiu Alessia

🥇 La Concursul "Cel Mai Popular Voluntar", am avut ca și câștigătoare pe Airinei Alessia.

 

🙋🏻‍♀️ Anisia, câștigătoare a ambelor categorii, spune: „Mulți zic că voluntariatul este muncă neplătită, risipă de timp, chiar sclăvie. Ei bine, eu sunt aici să vă contrazic. Voluntariatul este plătit. Este plătit cu mândria de a face bine în comunitate, este plătit cu experiențe de neuitat, este plătit cu prietenii, este plătit cu o valiză de abilități, atât sociale, cât și profesionale, unde te poți dezvolta în domeniile preferate, iar asta nu e tot!“.

🙋🏻‍♂️David Ionuț, Project Manager-ul Platformei Voluntariat Brașov, mulțumește tuturor utilizatorilor pentru toată implicarea: „Aș vrea să zic cine sunt Oamenii Implicați din Platforma Oamenilor Implicați. Aceștia sunt toți cei 9000 de utilizatori, dornici să ajute în orice clipă; sunt toate cele peste 150 de organizații, toată echipa de coordonatori, printre care și cea de logistică și Social Media, mai pe scurt toți membrii Platformei Voluntariat Brașov! Mulțumirile nu îmi revin mie, ci vouă, deoarece fără VOI nu am fi ajuns unde suntem acum și nu am fi nici aici, la Vibes Community Fest, sărbătorind 2 ani de la lansarea platformei.“

 

🥳 Felicitări tuturor, voi sunteți viitorul!

Comentarii