Sportiv
  • 13-04-2023

🎱 Într-o lume în care din ce în ce mai puține persoane practică un sport, trebuie să apreciem astfel de evenimente, în care au fost premiați sportivii și antrenorii din Brașov cu performanțe remarcabile în anul 2022. Această gală a avut rolul de a-i onora, în mod public, pe cei care fac cinste Brașovului, din punct vedere sportiv. Trebuie să îi apreciem pe toți acești oameni fantastici, care reprezintă un exemplu de urmat pentru toți tinerii din lume. 

🏓Voluntarii noștrii pasionați de sport au ajutat la buna desfășurare a întregului eveniment. Aceștia au oferit o mână de ajutor la înregistrarea și îndrumarea spectatorilor, dar și în ceea ce privește logistica din spatele organizării și oferirii de trofee, diplome și vouchere. De asemenea, au avut ocazia de a discuta cu sportivii din diferitele categorii premiate, acumulând din partea acestora cunoștințe folositoare în domeniul sportului. 

💙 Dacă îți dorești să ai șansa să te întâlnești cu viitoarea Simona Halep sau viitorul Gheorghe Hagi, platforma Voluntariat Brașov îți oferă această oportunitate. Alătură-te și tu echipei noastre și sigur nu vei regreta acest lucru!

Comentarii