Mediu
  • 06-06-2023

📌 Pe data de 3 și 4 iunie, a avut loc festivalul „Cobor între Stejari”, eveniment ce a pus în valoare vechile pajiști cu stejari seculari din zona satului Cobor. Festivalul a cuprins drumeții, concerte, tururi ghidate, dar și ediția a II-a Carpathia Bike Tour, eveniment dedicat pasionaților de ciclism.

🏔️ Vizitatorii au avut ocazia de a participa la tururi ghidate prin sat, până la Ferma de Biodiversitate Cobor, ce se află printre pășunile și dealurile transilvănene, la răscruce de drumuri și de istorie, în cel mai vechi sat din Țara Făgărașului, satul Cobor.

🙋🏼‍♀️🙋🏼Voluntarii noștri prezenți la datorie, au venit cu energie si forță de muncă, scanând biletele și oferind brățări tuturor vizitatorilor, asistând la tururile ghidate prin satul Cobor, Biserica Fortificată, dar și prin stejarii seculari din Ticuș.

🌄 După cum știm toți, după muncă vine și răsplata; astfel voluntarii noștri au avut acces la toate atelierele din cadrul festivalului, distrându-se la concertele susținute de 4Tune Quartet, Radu Croitoru, Mădălina Pavăl și orchestra, inclusiv Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de Mătase!

🫶 Vrei și tu să ai parte de asemenea experiențe, ajutând în același timp natura, animalele, dar și comunitatea? Atunci fii pe fază la cele mai noi evenimente de pe aplicația Voluntariat Brașov!

Comentarii