Social
  • 13-04-2023

👨🏻‍🎓 Dreptul la liberă exprimare este crucial în existența unei democrații, astfel încât evenimentele de acest tip reprezintă o gură de aer proaspăt pentru gândirea critică a tinerilor din liceele românești. Noua ediție din acest an a concursului Dezbatem România a avut loc în cadrul Colegiului Național Dr. Ioan Meșotă, unde zeci de echipe realizate din tineri devotați au concurat una împotriva celeilalte, în argumente și puncte de vedere. 

👁️‍🗨️ Voluntarii noștri au avut ocazia fantastică de a-și îmbunătăți cultura generală, asistând la meciurile de dezbatere și observând regulile care le sunt impuse concurenților unei astfel de competiții. De asemenea, aceștia au trebuit să se ocupe de aranjarea meselor în sălile de clasă, împărțirea delicioasei mâncăruri, fiindu-le asigurate trei mese diferite pe zi, și împărțirea de materiale necesare pentru buna desfășurare a competițiilor. 

💙Te gândești să te alături frumoasei lumi a dezbaterilor, dar nu ești încă sigur de acest lucru? Platforma Voluntariat Brașov este locul perfect pentru tine! Poți participa în calitate de voluntar la astfel de evenimente, pentru a vedea lumea din spatele competițiilor de argumentare.

Comentarii