Sportiv
  • 13-11-2023

🚴🏻‍♂️A 34-a ediție a Crosului 15 Noiembrie a avut loc pe data de 12 noiembrie, organizată de Primăria Municipiului Braşov împreună cu ASOCIATIA 15 NOIEMBRIE 1987-BRASOV și Federatia Romana de Triatlon. În cadrul acestei ediții, concurenții au participat la competiții de Duatlon și TRIKids, pe traseul Roman-Modarom și în Centrul Vechi.

📣Ținut anual încă din 1989, evenimentul își asumă scopul de a comemora împlinirea a 36 de ani de la Revolta Anticomunistă, ce a avut loc la Brașov pe data de 15 noiembrie 1987, o zi considerată un moment de neuitat din istoria noastră.

🤗Voluntarii noștri au jucat un rol esențial în cadrul acestui eveniment. Aceștia au oferit kit-uri concurenților, au ajutat la amenajarea și delimitarea traseului prin amplasarea conurilor și a gardurilor, s-au asigurat de traversarea în siguranță a pietonilor și au ajutat concurenții în transferul pe și de pe bicicletă.

💙Iți dorești și tu să ai parte de asemenea experiențe istorice? Alătură-te comunității Voluntariat Brașov, nu vei regreta!

Comentarii