Altele
  • 24-11-2023

🏢 Evenimentul desfășurat în perioada 16‑18 octombrie, la Aro Palace, a fost o ocazie deosebită pentru promovarea dezvoltării învățământului profesional dual în România. În cadrul conferințelor și workshop-urilor, au fost aduse în prim-plan idei inovatoare, consolidând astfel direcțiile de evoluție în acest domeniu.

📚 Prezentările au evidențiat modalitățile prin care învățământul dual poate fi îmbunătățit, focusându-se în special pe Brașov. De asemenea, au fost prezentate noi proiecte finanțate din fonduri europene, fiind elemente cheie ce vor contribui la prosperarea județului Brașov în domeniul educației și expertizei.

👩‍💻Voluntarii implicați au avut un rol esențial în gestionarea invitaților și participanților, asigurându-se că toți cei prezenți sunt înscriși în mod corespunzător. Acest angajament nu doar că a consolidat abilitățile lor de comunicare, dar a oferit și oportunitatea de a asista la conferințe și la prezentări.

👥️ Dorești să-ți dezvolți cunoștințele în domeniul educației și abilitățile de comunicare cu publicul? Ce mai aștepți? Alătură-te Platformei Voluntariat Brașov acum!

Comentarii