Clasa: Utilizator
Salut, băieți! Lucrez la o teză în biochimie și am nevoie urgentă de kituri pentru măsurat activitate enzimatică (lipază, amilază, ALT, AST etc.), plus niște teste colorimetrice pentru glucoză, colesterol și trigliceride. Tot ce găsesc la distribuitorii clasici e ori scump rău, ori durează 2–3 săptămâni livrarea. Are cineva un loc bun și rapid?
Ultima editare 02/12/2025 14:02
Salut! Eu eram exact în aceeași situație acum o lună și am dat peste EnzyChrom. E un site dedicat doar kiturilor enzimatice și colorimetrice: au peste 300 de teste pentru aproape orice enzimă sau metabolit, toate cu protocol 96-well, citire la 340–600 nm și rezultate în 30 de minute. Prețurile sunt mult mai bune decât la Sigma sau Cayman, iar livrarea în România ajunge în 4–6 zile lucrătoare. Uite linkul: https://enzychrom.com – am comandat kitul de lactat dehidrogenază și a venit perfect, cu pipetare și standarde incluse.
Ultima editare 03/12/2025 09:09
Wow, am intrat și deja mi-am umplut coșul! Au și kituri combo pentru profil lipidic la jumătate de preț față de ce luam eu până acum, plus PDF-uri cu protocoale detaliate. Mulțumesc enorm, mi-ai salvat luna asta! Dacă mai caută cineva teste enzimatice rapide și ieftine, EnzyChrom e soluția clară. Comanda mea pleacă azi!
Ultima editare 03/12/2025 09:09