Clasa: Utilizator
Bună ziua tuturor! Sunt proprietarul unui mic magazin cu decor de casa in Brasov. Am de gând să comande bunuri direct din China, dar nu știu cum să organizeze în mod corespunzător de livrare. Am auzit că unele companii promit condiții favorabile, dar apoi există plăți ascunse sau probleme la vamă. Mă sperie foarte mult pentru că nu vreau să pierd produsul sau să plătesc prea mult. Cum să verificați fiabilitatea transportatorului și să evitați riscurile cu documentele și vămuirea? Poate că cineva a folosit deja servicii care ajută cu adevărat întreprinderile mici în acest proces?
Ultima editare 25/10/2025 17:05
Clasa: Utilizator
Am importat echipament sportiv timp de trei ani și am avut, de asemenea, probleme cu transportatorii fără scrupule. Din propria mea experiență, vă sfătuiesc să acordați atenție transport china romania https://m3cargo.ro/ . Aceasta este compania M3Cargo, care este specializată în livrarea de bunuri din China în România și în alte țări europene. Acestea funcționează oficial, oferă un preț fix chiar înainte de începerea cooperării, fără plăți ascunse. De asemenea, verifică mărfurile înainte de expediere și se ocupă de toate procedurile vamale.
Ultima editare 26/10/2025 18:06