Distribuie:
Grădina Zoologică Brașov
10 / 10
Brazilor nr. 1, Braşov, Braşov
Civic
Public

Ce ziceți de o călătorie în lumea animalelor? 
În data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, între orele 11-18, Zoo Brașov vă invită să veniți alături de cei mici într-o aventură de neuitat în cadrul căreia puteți afla o multitudine de curiozități despre numeroase specii de animale răspândite pe aproape toate continentele planetei.
Copiii cu vârste sub 14 ani și persoanele instituționalizate vor beneficia de intrare gratuită, iar în cele mai importante zone ale grădinii veți putea primi îndrumări și veți afla răspunsuri la curiozitățile dumneavoastră, în cadrul evenimentului fiind prezenți tineri ambasadori ai Zoo Brașov.

De asemenea, vor fi desfășurate ateliere educaționale în cadrul cărora copiii își vor dezvolta cultura generală prin jocuri și activități interactive. 

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment va fi nevoie de 10 de voluntari pentru a îndeplini următoarele sarcini:

1. Interacțiune vizitatori/supraveghere;
2. Activități educative;

Voluntarii vor primi certificat de voluntariat, explicațiile necesare pentru animalele pe care le vor avea de explicat, apă și mâncare.

 În data de 25 mai 2022, la ora 14:30, voluntarii vor fi instruiți, la Zoo Brașov, zona Noua, din Strada Brazilor 1, locul de desfășurare a evenimentului, cu privire la sarcinile pe care le vor îndeplini pe perioada evenimentului (instructaj PSI, prezentarea - pe scurt - a exponatelor și a domeniului de activitate, familiarizarea cu angajații grădinii zoologice etc).

Început:

01 iunie 2023 09:00

Sfârșit:

01 iunie 2023 19:00


Timp până la începerea evenimentului


Abilităti:

Civic (Începător)

Locație