Distribuie:
Cetatea Feldioara
10 / 10
Feldioara, str. Octavian Goga FN, Feldioara, Braşov
Cultural
Public

Aflat la cea de-a IV-a ediţie, FilmeDar este un festival de film desfășurat într-un spaţiu medieval cu o atmosferă aparte, cu proiecţii pe un zid vechi, ȋn curtea Cetăţii Feldioara, festival care pune în valoare atât patrimoniul istoric local, cȃt și valorile cinematografiei romȃnești, adresȃndu-se localnicilor și turiștilor deopotrivă. De-a lungul anilor, au fost incluse în program şi filme cu scene  turnate la Feldioara şi Rotbav, tocmai pentru readucerea aminte a valorilor cinematografiei şi pentru a insufla noii generaţii de cineaşti redescoperirea peisajului transilvănean ca și cadru de film, ca modalitate de promovare a acestuia. Deoarece proiecţiile sub cerul liber se pot desfășura ȋn curtea Cetăţii doar după lăsarea serii, programul include proiecţii ȋn sala Casei de Cultură din Feldioara, la ore mai potrivite pentru copii și cu film  dedicat lor.
              Festivalul are rolul de a diversifica oferta cultural-turistică ȋn Feldioara și Judeţul Brașov, cuprinzȃnd o serie de proiecţii de film românesc şi nu numai, întâlniri cu invitaţi de marcă din cinematografie, dezbateri/ ateliere ( iniţiere ȋn istoria cinematografiei romȃnești, etc.), toate cu participare gratuită - de aici și numele ales „FilmeDar”.

Voluntarii vor asigura ghidaj in cetate in perioada  19-21 iulie 2024, intervalul 19:00-23:00. Vor oferi informații despre Festival, ajutând și la organizarea spațiului.

Voluntarii au minim 16 ani, sunt punctuali, stiu sa comunice cu strainii, respectand normele morale si de comportament.

Pentru buna organizare, voluntarii vor fi prezenti la Cetatea Feldioara in data de 18 iulie incepand cu orele 10:00, pentru semnarea contractului și instruire.

Vă așteptăm cu drag la Cetatea Feldioara!

 

Început:

19 iulie 2024 19:00

Sfârșit:

21 iulie 2024 23:00


Timp până la data la care te poți înscrie


Abilităti:

Cultural (Începător)

Locație