Distribuie:
Karcher Romania
20 / 60
Teatru Sică Alexandrescu/ Piața Sfatului, Braşov, Braşov
Mediu
Public

Karcher Curăță Piața Sfatului și Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov este un eveniment de cleaning care include curățarea unei serii de obiective culturale importante pentru comunitatea din Brașov. Pentru acest proiect vor fi create posturi de lucru în Piața Sfatului, în interiorul Teatrului Sică Alexandrescu și în spațiul exterior din vecinatatea teatrului. În cadrul lucrărilor de curățare, Kärcher România și-a propus curățarea fântânii din Piața Sfatului, a pavajului din zona limitrofă, a pereților exteriori ai Teatrului, zona de pavaj din jurul teatrului, soclul statui Andrei Muresan, spațiul din foaierul Teatrului Sică Alexandrescu și Sala mare a teatrului.

Perioada de derulare a proiectului este 18 – 24 Aprilie, cu exceptia zilelor de Sâmbătă si Duminică (20 -21 Aprilie). Voluntarii pot selecta zilele în care doresc să participe la proiect.

Nu este necesar echipament de lucru, cu exceptia hainelor adecvate pentru lucru în exterior, pentru că vremea poate fi imprevizilă.

 

Dacă vrei să participi ca voluntar în cadrul evenimentului și ești pasionat să participi la un eveniment pentru conservarea și curățarea acestor obiective culturale din Brasov, te poți înscrie până în data de 12.04.2024.

 

Organizatorii își asumă să ofere voluntarului înscris în termenul limită:

 

 - 1 tricou de voluntar;

 - sandwich/o gustare;

 - diploma de voluntar.

 

În calitate de voluntar vei ajuta la lucrările de curățare derulate cu echipamente profesionale Karcher: aspiratoare profesionale, mașini de frecat aspirat profesionale, echipament de spălat cu presiune profesional etc. 

Început:

18 aprilie 2024 14:00

Sfârșit:

24 mai 2024 14:00


Evenimentul a început


Abilităti:

Mediu (Începător)

Locație